Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Magnetmadras (Luksus Merino magnetbånd)

På lager
Kun %1 tilbage
Varenummer :
11-000-21
Fra 1.599,00 DKK

Med 8 vekselmagnetbånd på ca. 1000 Gauss Luksus australsk Merino på forside og bomuld på bagside. Ulden er længere og finere end den europæiske merino uld. Det er meget behageligt at ligge på et uldmadras, det isolerer mod kulde nedefra, og man kommer aldrig i en kold seng. Uldmadrassen er ydermere forsynet med magnetbånd, danner det et usynligt magnetfelt, som får jordstråler til at bøje af, så de går uden om sengen.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Hvad er en magnetmadras

Danolan magnetmadras indeholder 8 rækker tværgående vekselmagnetbånd, som er indsyet med regelmæssig afstand, hvorved kroppen bliver påvirket af nord og syd poler regelmæssig. Blodet kan derfor bedre optage den energi, den har brug for.

Magnetterapi virker først og fremmest ved, at den forbedrer blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Dette vil du mærke med det samme, ved at kroppen bliver behagelig varm og veloplagt.

Magnetsengetøj giver os mulighed for selv at behandle vore egne skavanker på en enkel og meget effektivmåde - mens vi sover. Vores erfaring er, at de fleste skavanker kan bedres, efter at vi blot har ligget kort tid i magnetsengetøj.

Reaktioner

Det er helt individuelt, hvordan hver enkelt person reagerer på brugen af en magnetmadras. Reaktionerne kan komme straks første nat, i løbet af nogle nætter eller først i løbet af nogle uger. Det typiske forløb vil dog være, at man de første 3-4 dage vil opleve træthed. Der kan også ske det modsatte, at nogle føler mere energi fra starten, hvor så træthedsreaktionerne kommer senere.

Advarsel

Vi anbefaler ikke magnetsengetøj til folk med pacemaker, dårligt hjerte og gravide uden at de har rådført sig med deres læge. Vi anbefaler ikke at man lade et barn sove ved siden af en seng med magnetsengetøj, da dette får jordstråler til at vige uden om sengen i op til ca. 50 cm afstand.

Tilbagekøbsforsikring

Du har hos Danolan mulighed for at tilkøbe tilbagekøbsforsikring på vores magnetmadrasser. Prisen er kun 200kr for 12 ugers prøvetid, som ikke refunderes. Du sikre dig herved for at vi vil købe din brugte magnetmadras retur til samme pris, som du selv har givet. Du har i prøveperioden mulighed for at teste dine reaktioner og behagligheden ved brug af magnetmadrassen. I prøveperioden skal du bruge lagen og eventuel tilbage sendelse skal ske for egen regning.

Luksus Merino uld

Luksus australsk merino er perfekt til mennesker der ønsker en lun seng og at ligge direkte på ulden. Ulden isolerer og afslapper musklerne. Husstøvmider og skimmelsvampe kan ikke leve i uld. Derfor kan uldsengetøj anbefales til personer med allergi og vejrtrækningsproblemer.

En magnetmadras med magnetbånd kan forbedre blodcirkulationen og blodets evne til at transportere ilt. Nogle oplever at små kar i hudoverfladen får ny tilførsel af ilt, næring, og at affaldsstoffer bliver fjernet.

Specifikationer
Blødhed
Varme
Uld pr. m2500g
Tykkelse3,0 cm
Hårlængde1,9 cm