Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

PHYSIOTRON®

På lager
Varenummer :
94-011-01
33.650,00 DKK

Physiotron magnetisk stimulation system.

Velegnet til professionelt brug i klinikker.

Physiotron udstyr er et dokumenteret og velafprøvet system, som har sin effektivitet ved brug af magnetisk stimulation. Komplementær- og energi medicinDen Physiotron magnetisk stimulation er en fysisk behandlingsmetode, der er baseret på gammel viden og med de nyeste resultater inden for medicin, biologi og teknologi og de kendte fysiske forhold der anvendes til at stimulere organismen.De særlige applikatorer kan anvendes på hele kroppen og lokalt på forskellige områder af kroppen, såsom rygsøjlen, bækken, lår, knæ, ankler, fødder, arme, hænder, ører, øjne og kæbe.Det kan være i forbindelse med behandling og lindring ved stive led, muskel- og ledproblemer, rygbesværligheder. Fremmer og bedre sportspræstationer, koncentrations- og indlæringsevne, stressrelaterede lidelser m. m.

PHYSIOTRON Body Balance system består af en

- Basic Controller til signalstyring.
- ALPHAsync Headset som anvende til en kombination af magnetiske lysimpulser og valgfri lyd.
- Liggeunderlag på 55 x 180 cm til helkropsbehandling.
- Pude på 30 x 43 cm til lokal behandling. Brugsvejledning på engelsk eller tysk medfølger. Det er altid muligt at få demonstreret systemet i vores butik.

Kontakt os og aftal tid til en afprøvning af Physiotron magnetisk stimulation system.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Physiotron magnetisk stimulation system.

Dette magnetfelt stimulations system er en videreudvikling af den medicinske certificerede PHYSIOTRON Resonance system og er derfor meget alsidig, både til medicinsk praksis, alternativ praksis og til hjemmebrug. Der bliver anvendt pulserende magnetfeltbehandling med kropsvenlige frekvenser og naturlige parametrer, som påvirker og styrker kroppen. Derved bliver kroppens egen selvhelingskraft aktiveret, og genskaber kroppens naturlige balance og giver ny energi til organer og kredsløbet. Den integrerede lys- og tonestimulation giver en mental træning, afspænding og afbalancering.

De anvendte frekvensforløb giver styrbart beroligende eller styrkende muligheder.Tilsammen er der 27 programfunktioner med integreret lys- og tonestimulation.Magnetfeltbehandlingens grundprogrammer 1 til 9 er de første 4 beroligende, de næste 4 stimulerende og til sidst 1 energiopbyggende program, som kan blive suppleret med lys- og tone- stimulation. Der er desuden 2 ekstra energiopbyggende programmer nr. 10 og 20.Programmerne 11 til 19 er tidsmæssigt længere, hvor magnetbehandlingen starter 8 minutter senere, men stadig med lys- og tonestimulation. Desuden er der programmerne 21 til 27, som giver en lys- og tonestimulation uden magnetbehandling. Igennem denne audiovisuelle stimulation kan man især påvirke mentale færdigheder som bedre ydeevne, koncentrationsevne, indlæringsevne og dybdeafslapning.

Programmerne er fuldautomatisk og ender med et akustisk slutsignal. Programlængden varierer, alt efter programvalg, mellem 10 og 30 minutter samt et enkelt på 60 min.. Desuden kan magnetbehandlingens styrke indstilles på en intensitetsskala fra 1 til 8 med udgangspunkt til den enkelte persons sensibilitet/følsomhed, alder og kondition.