Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Pude (Kamel Prestige) 40 x 60 cm

På lager
Varenummer :
23-642-62
450,00 DKK

Denne Kamel uldpude i Prestige kvalitet er kort og blød. Den er i god kvalitet og nem at vedligeholde. Den har en praktiske beige farve på den ene side og brun på den anden side af puden. Bemærk, at alle vores hovedpuder er med lynlås, og kan tilpasses i højden, blot ved at tage fyldet/indholdet ud

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

Kamel Prestige

Kamelen har tilpasset sig livet i den ekstreme ørkenen. Uldpuden er kort og tæt i ulden. Den er hårdfør overfor snavs og slid. I det hele taget er det et produkt, der holder rigtigt mange år. En Kamel uldpude er varmere end Merino og Kashmir puder og anbefales derfor til dig, der ofte fryser.

Latex spaghetti

Latex fremmer uldens virkning, da det har lignende egenskaber. Latex er et naturprodukt, der nemt kan aflede varme og fugtighed væk fra kroppen, så man undgår overophedning. Latex fyldet er formet som spaghetti, hvilket gør den ekstra ventilerende. Under bearbejdningen forbliver latex åbent i sin cellerstruktur og det opnår derved en særlig åndbarhed og fasthed. Latex er kendt for at bevare formen i årevis og er derfor også en relativ fast pude.

 

Specifikationer
Blødhed
Uld pr. m2520g
Hårlængde1,2 cm
Pude str.40 x 60 cm